«

»

mar 27

Jobannonce

Frontløbere til Buresøbandens motionsløbeklub.

Til vores løbeklub, søger vi 4 frontløbere 2 timer om ugen fordelt på mandag og torsdag kl. 19.00 – 20.00.

2 frontløbere til 5 km. 1 frontløber til 6 km. 1 frontløber til 7 km. Din opgave bliver at være stifinder og føre glade motionsløbere rundt i skoven ved Buresø i samarbejde med Buresøbandens øvrige frontløbere.

Vi kan tilbyde en løbeklub, som tager alle frontløbere alvorligt, uanset status og timetal. Vi har et godt arbejdsmiljø, og har et ry for at være gode til at tage godt imod nye frontløbere. Du vil blive tilbudt oplæring, hvis du ikke kender til skoven vi løber i, af erfarende frontløbere. Få en nærmere beskrivelse, ved at møde op ved p- pladsen Buresøbadet.

Lidt om Buresøbanden, Buresøbanden er en velfungerende motionsklub som indeholder løb og stavgang sommersæson første gang den 4. april sidste gang den 12. september. Vinterløb hver søndag kl. 10.30 1 time, første gang den 18. september, sidste gang den 26. marts. Vi løber i naturskønne omgivelser. Vi ligger ikke særligt langt fra Stenløse, Ølstykke, Ganløse, Slangerup og omegn, så det er nemt at komme frem. Vi ser os selv som en positiv og aktiv klub, Klubben er fyldt med en masse søde og rare venlige voksne mænd og kvinder, så hvad mere kan man forlange?

Ansættelsesdato: Ansættelse hurtigst muligt p- pladsen Buresø.

Buresøbanden tilbyder fast ansættelse på livstid 2 timer ugentlig.

Løn efter overenskomst. Det koster dig kun 175.- kr. om året

Beskrivelse af ugentlig arbejdstid: 2 gange om ugen fra kl. 19.00 – 20.00

Kontaktperson.: Leif Forup, telefon: 30358610, mail leif-forup@mail.dk

Hvis det har din interesse, at være frontløber i en dejlig motionsklub. Så ses vi ved p-pladsen Buresøbadet.