«

»

sep 12

AlterG Løbebånd

Kære Buresøbande medlemmer, jeg har modtaget denne mail som måske kan være interessant

for jer.

Mvh. Leif ☺

Kære Buresø Banden.

Jeg tillader mig og skrive til jer, da jeg har en maskine som vil være noget for jeres medlemmer. Maskinen er et løbebånd som kaldes for AlterG og kan fjerne op til 80% af ens vægt når man går eller løber. Min klinik er den eneste der har den i Nordsjælland og vi ligger i Lynge.

Jeg vil gerne invitere så mange af jeres medlemmer op og prøve den helt gratis, og hvis i som forening mangler en samarbejdspartner med fysioterapi vil jeg også meget gerne lave en samarbejdsaftale med jer, så i kan få god fysioterapi til en fornuftig pris. I kan læse meget mere om klinikken og os på vores hjemmeside 🙂

Nedenstående har jeg beskrivelse omkring AlterG, samt en video.

AlterG anti-gravity løbebånd er en af de nyeste moderne opfindelser inden for fysioterapi, og kan hjælpe dig til at vedligeholde din form under genoptræning, samt forbedre kroppens bevægelighed og styrke.

Maskinen er udviklet til personer med nedsatte gang- eller løbe funktioner, og kan reducere din kropsvægt med op til 80%.

Når man skal benytte løbebåndet, får man et par neopren bukser på, der bliver lynet fast til en pose. Derpå pumpes der luft ind i posen og derved mindskes kropsvægten. På den måde belastes det skadede væv mindre og smerter mindskes.

Mennesker med nedsatte gang- eller løbe funktioner kan også træne på Alter G. Derved styrkes og vedligeholdes den muskelkraft der er. Den mindskede vægt kan gøre det muligt at løfte fødderne og gå, eller måske løbe.

Alter G kan gøre genoptræningsforløb mere effektive, hjælpe med at bibeholde aktivitetsniveau/form, balance, styrke og aktivere musklerne i ens gang/løbemønster

Video på AlterG: https://www.youtube.com/watch?v=Qllqv8S_6QU

Håber og høre fra jer 🙂

De bedste hilsner/Best regards

 

Michael Knudsen

Fysioterapeut Cert. MDT. B.Pt. Exam. idrætsfys.

Nordsjælland Sportsfysioterapi

Lynge Bytorv 8, 3540 Lynge

Tlf: +45 52 35 50 00

Email: mk@nordfys.dk

Web: www.nordsjællandsportsfysioterapi.dk

Facebook: https://www.facebook.com/nordsjaellandsportsfysioterapi/