«

»

aug 20

Gymnastik vintersæson 2019 – 2020 Buresøbanden har brugt hele sommeren på løbeture med 120 Motionsløbere i skovene i og omkring Buresø hver mandag. Nu er det september, og så trækker klubben indendørs igen til den traditionelle vintergymnastik, hvor alle i alle aldre kan deltage. Det er gymnastik der får pulsen helt op og køre, for så at komme helt ned igen. Motionsgymnastikken er hver mandag kl. 18.45 på Slagslunde Skole første gang den 16/9 og hver tirsdag kl. 19.00 i Sandbjerghallen i Sten- løse første gang den 17/9 og begge dage er under ledelse af klubbens meget dygtige og engagerede instruktører. Kontingent gymnastik og løb i skoven kr. 400.- Tilmelding ved fremmøde. Der er forsat vinterløb og stavgang hver søndag kl. 10.30 med start på P.pladsen ved Buresø. Man kan læse meget mere om Buresøbanden og dens aktiviteter på www.buresoebanden.dk