KULTURLIVET UNDER COVID-19

Kære buresøbande medlemmer, som i nok allerede ved så er der kommet nye retningslinjer til holdsport.

Det betyder at til gymnastik mandag og tirsdag må der max være 9 personer + instruktør i alt 10 personer i hallen.
Fra på torsdag den 29. oktober skal man bære mundbind fra man træder ind i bygningen, mundbind må først tages af i selve hallen. Så længe de nye retningslinjer gælder. vil der til gymnastik mandag være to hold a’ ca. 45 minutter. Gymnastik tirsdag, vil som der plejer være et hold med max 9 deltager.

Gymnastik mandag og tirsdag er fuldt booket og der tages ikke nye medlemmer ind så længe de nuværende regler gælder. Husk venligst at kontingent skal være betalt før Søndags løb, der gæller følgende retningslinjer: På hvert hold må max være 10 på hvert hold. Det betyder, at når i kommer til parkeringspladsen ved Buresøen, så mødes i med dem/ det hold i plejer at løbe eller går med.
Husk at holde passende afstand til de andre hold. Til gymnastik og løb, skal der holdes 2 meter afstand imellem deltagerene. Det glæder bestyrelsen, at vi stadig undre sikre forhold kan holde gang i vores aktiviteter. I Buresøbanden passer vi på hinanden.
Kommer der nye retningslinjer fra myndighederne, vil der vil løbende komme info på Buresøbandens hjemmeside og Facebook.

Med venlig hilsen Leif Forup.